Måndagstankar och måndagsrabatt!

Hej min vän. Nu var det en stund sedan jag bloggade. Och det var en stund sedan vi pratade MBJ. Jag önskar att jag hade samma möjlighet som förut att hitta tiden till att möta dig här, men mer jobb och en vänligare attityd till mig själv har gjort att bloggen halkar ned på priolistan.

Det har varit en omtumlande tid och det märker jag eftersom jag är mycket trött just nu. Jag brukar vara ganska pigg, men nu skulle jag lugnt kunna sova mig igenom dygnet.

Dagliga val med kost och träning
Mitt MBJ-2016 började med fem veckors förkylning och en maginfluensa på det. Men nu är jag tillbaka och kom äntligen igång med träningen förra veckan. Passade på att gå till kiropraktor också så jag ska få ordning på min rygg och höfter, för då kan jag äntligen börja springa igen.

Jag äter mat som min kropp mår bra av, men när jag tittar tillbaka de närmsta månaderna märker jag att kosten har förändrats en aning av stress och inaktivitet. Suget efter ”mysmat” har varit större och jag har hittat alla möjliga tillfällen att fira. Vad skönt det var att upptäcka det, för det är en kraftig signal till mig själv om vad jag behöver. Jag behöver jobba med min stress igen.

Galen stressvärld vi lever i
Det är så galet när jag tänker på det. Jag är utbildad i stresshantering, jag hjälper dagligen människor att hantera sin stress, jag är yoga- och mindfulnessinstruktör – och trots detta blir även jag påverkad av detta samhälle vi lever i. Hur ska du som inte har mina redskap hantera stressen? Nu tar jag varsamt tag i min självmedkänsla och stressnivå. Mindfulness och dagliga övningar i ACT och självempati. Och för att påminna mig själv klistrar jag upp små bilder på Bamse på datorn, telefonen och kalendern. sen har jag ställt mitt larm på 20.00 varje kväll för att påminna om min dagliga mindfulnessmeditation. 

Oslagbar måndagsrabatt
Behöver du också en liten hjälp på traven? Omtanke om dig själv och en påminnelse om att du behöver dra ned på tempot och öka din självmedkänsla. Då ger jag dig idag fram till midnatt 20 procent (!) rabatt på min E-terapi i självmedkänsla! Med koden ”andas” får du möjlighet att växa som människa och hjälpa dig själv att steg för steg bli mer varsam. Passa på innan klockan slår 12 i natt att investera i dig själv. IMG_20150304_071706

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *