Hälsoresa – för både kropp och själ

Jag längtar så efter att blogga. Men det har varit svårt att få tiden att räcka till och sedan i början på hösten har mina inlägg varit sporadiska. Jag ska arbeta för en förändring, vi får se vad som händer.

I vilket fall så skriver jag till er nu från underbara Kreta. Jag är inne på min andra vecka här och njuter just nu av återhämtning, sol, god mat, bad och träning. Första veckan var en ren jobbvecka – även om jobbet var härligt njutningsbart. Ett stort gäng hälsosugna kvinnor kom hit ned tillsammans med Anna Hallén, Gunilla Garro och mig. Tillsammans har vi fyllt på med kraft och energi – från tidig morgon till sen kväll. Vi började dagen med yoga och mindfulness på stranden, därefter åt vi en välsmakande frukost och lyssnade efter den på en föreläsning av antingen Anna eller mig. Sen var det ledig tid, då man antingen fick träna, sola på stranden eller vandra i stan. Sen fanns de de som bara kopplade av och ägnade sig åt återhämtning. Sen var det dags för föreläsning igen och därefter middag tillsammans. Helt underbart sätt att arbeta. Anna och Gunilla är helt fantastiska som kollegor och tillsammans med dessa kvinnor skapade vi en magisk resa. Jag är så tacksam att jag fick vara en del av den.

DSC00480Yoga på stranden. Helt underbart till vågornas brus.DSC00732Ibland föreläste vi på gräset för att alla skulle få njuta av solen.DSC00557 (1)Underbara Karin var med på resan med sitt mineralsmink BacktoearthDSC00675Solhälsningen för att fylla på med kraft och energiIMG_20160516_152750Grekisk sallad, burgare utan bröd och ett glas vitt. Är det inte hälsa så säg…DSC00453Är det bara fantastiska människor som följer med på våra resor? Alla bidrar med så mycket glädje, värme och närvaro. Vill ta med mig alla hem!DSC_0181Och så vackra Kreta med sina berg som ger utmanande vandringar. Svider gott i musklerna.

Är du sugen på att häng med? Då är det dags att boka höstens resa. Vi förlänger sommaren genom att fara i oktober. Denna gång blir det fokus på hållbar viktminskning – med Annas otroliga kunskap kring hur kroppen fungerar och mina ACT verktyg – så blir det ännu en kanonresa. Med massor av yoga och mindfulness också – såklart. Ses vi?

Läs mer och boka din resa här!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *