Vad hindrar dig att leva det liv du vill leva – del 1.

Du har fått fundera över dina livsvärden för att hjälpa dig själv att komma närmare ditt bästa jag. Att stanna upp mitt i livets karusell och fundera över vad som är viktigt och vart du är på väg är en god investering. Det är så lätt att bara följa med i allt som händer och då och då stirra dig blind på det du inte vill ha eller vill komma ifrån. Men istället för att fokusera på problemet så fokuserar du genom dina livsvärden på det som är viktigt och meningsfullt.

Om du har svarat på frågorna kring dina livsvärden, har du säkert märkt att du är långt ifrån det du önskar på fler av dina områden. Kanske tar du inte hand om din hälsa så som du önskar eller ger dig själv inte tid att umgås med dina vänner eller att göra mer av det som gör dig lycklig. Vad är det då som hindrar dig att leva som du vill? Låt oss fundera närmare kring det.

Om du ger dig själv tid att fundera kring vad vad som hindrar dig idag kan du förbereda dig på vad som kan dyka upp på vägen dit. Det blir också mer överskådligt och lättare att hantera.

Lättast får du fatt i dina hinder genom att föreställa dig att du just i denna stund lever nära dina livsvärden. Att du använder din kropp på det sättet du längtar efter, har de arbetsuppgifterna du brinner för eller fyller din fritid med det du älskar att göra. Då brukar ett tvivel eller dina hinder dyka upp. Skriv ned dem.

Kanske du redan när du skriver ned dem får tankar om hur du kan överbygga dem eller kanske du fylls av modlöshet. Oavsett vad som kommer till dig, kom ihåg att du är på rätt väg nu och vi kommer ha stor glädje av vad du kommer fram till idag. Du kommer att få verktyg att arbeta vidare med dina hinder.

Här har du ett dokumentet som handlar om dina hinder: Hinder (pdf)

Lycka till!leva

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

1 kommentar till “Vad hindrar dig att leva det liv du vill leva – del 1.

  1. Ack så viktigt att fundera över, tror jag kom underfund med viktiga pusselbitar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.