FULLBOKAT – Julklapp till dig – jag delar ut 100 biljetter till en föreläsning om stress

Biljetterna är tyvärr slut! Kommer att göra en ny föreläsning inom kort! 

Förra årets julklappsföreläsning blev en succé, därför tänkte jag upprepa den. På torsdag håller jag en gratis föreläsning för dig via webben. Du kommer att kunna se den var du än befinner dig i världen så länge du har en bra uppkoppling. Den kommer inte att spelas in, utan den sänds live. Dock finns det en liten hake – jag har bara plats för hundra personer och det vet jag går åt ganska snabbt. Därför kommer du behöva anmäla dig i år, genom att skicka mig ett mejl så får du inloggningsuppgifter och en plats på föreläsningen.

Jag kommer att berätta om:

  • Finns det bra och dålig stress och går det att se skillnad?
  • Vad händer i hjärnan när du stressar?
  • Hur ska du hantera stressen och må bra?
  • Vad har självmedkänsla med stress att göra?
  • Vad gör en stresscoach och hur kan jag bli en sådan?
  • Hur lär jag mig mer?

När: Torsdag 14 december 2017, klockan 19:00 – 20:30
Hur: Via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.
Anmälan: går inte att anmäla sig längre 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “FULLBOKAT – Julklapp till dig – jag delar ut 100 biljetter till en föreläsning om stress

  1. Vill och behöver det efter tappat lite tråd tack

    Små bokstäver på mailen ett l på prilan

  2. Min julklapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *