Webbkurs – Mer självmedkänsla och mindre stress

Är du trött på att livet ska vara en kamp med tiden och stressen?
Börjar du känna av symptom på stress som svårigheter att fokusera, problem med sömn, oro, känsla av att tappa kontrollen och allt mer disträ?
Har du varit utbränd eller är du på väg in i väggen?
Vill du få mer livskvalité och tid till det som är viktigt i livet?

– då är webbkursen Mer självmedkänsla och mindre stress något för dig!

Här får du kunskap om vad som händer i kroppen vid stress. Hjälp till att skapa balans i livet och enkla redskap till att öka ditt lugn – i både kroppen och mentalt. Den här kursen kommer att förändra ditt liv.

När: Söndagar 17:00- 18:00 med start 21/1 2018
Sex tillfällen – 21/1, 28/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3
Investering: 1000 kr
Beskrivning: Tekniken utvecklas allt snabbare och samtidigt ställs det förväntningar på oss människor att hänga med. Evolutionsforskare är överens om att den mänskliga hjärnan inte är gjord för att följa med i detta snabba tempo. Kraven höjs både i arbetslivet och privat, samtidigt som vi blir allt sjukare av stressens symptom. Mer självmedkänsla – mindre stress är en kurs som hjälper dig att hitta tillbaka till det som är viktigt i livet. Genom enkla redskap i ACT och med fokus på att bli din bästa vän kommer du att hitta balans i livet och minska stressymptom.

Vad är en webbkurs?
Du lyssnar på föreläsningar live, via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan chatta med de andra deltagarna eller mig. Du ser mig, men vi ser inte dig eller de övriga deltagarna. Du behöver ingen fantastisk dator eller något särskilt program, allt du behöver är en bra uppkoppling.
Anmälan: Skicka ditt namn, e-post, telefonnummer och namnet på kursen till maria.helander@kreativdialog.se Du betalar kursavgiften via faktura eller swisch. Din plats är garanterad när du har betalt avgiften.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.