Vinterboost

Att börja blogga nu, känns exakt som att möta en vän som jag inte har pratat med på väldigt länge. Du vet den här känslan – det är så mycket som har hänt, men samtidigt är det som om vi sågs igår. Vi fortsätter på vänskapen där vi skildes åt, men uppdaterar det vi har missat.

Min kära vän och följare, låt oss fortsätta där vi sist möttes. Så mycket har hänt för dig och för mig. Låt mig berätta.

Jag har valt att göra en av de största besluten i mitt liv. Jag har beslutat att följa min dröm att lämna Stockholm och flytta till en stuga på landet. Du som följer mig på Instagram vet om det, men jag kommer att berätta mer om den resan här på min blogg. I sinom tid. För just nu slukar jobb, flytt, kärleken och livet all min tid och det är svårt att vara närvarande på sociala medier.

Även om jag kommer att bo vid Dalälven, så kommer jag inte att lämna min verksamhet i Stockholm. Två dagar i veckan finns jag på en mottagning i Farsta där jag tar emot klienter. Jag har ett rum på Maricare, som är ett hälsocenter där du kan möta en naprapat, en fotterapeut, en hudterapeut, ett medium eller ett lymfterapeut och få möjlighet att investera i din fysiska eller psykiska hälsa. Jag kommer att berätta mer om dem och min egen resa inom kort. Det gläder mig om du vill följa med.

Nu vill jag även passa på att erbjuda dig att fira min nystart på Maricare. På torsdag (den 25/11 2021) kl 18.00 bjuder vi in till ett vinterboost. Då bjuder vi dig på sex miniföreläsningar som kickstartar din vinter. För endast 100 kr (som oavkortat går till Tallita) får du en helkväll med inspiration, kunskap, fika och mingel. Boka din plats här!

Träffa alla oss som jobbar på centret och inspireras till en skönare höst & vinter. Gör något gott för dig själv och stötta samtidigt organisationen Talita, som hjälper kvinnor ur prostitution och människohandel. Vi kommer bjuda på sköna energitips och fika. Kom! Mingla! Njut!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

1 kommentar till “Vinterboost

  1. Hej MARIA
    Jag hittade din blogg och podd nu. Dessa kommer jag följa. Hoppas att du kommer Ha Ett liknande vinterboost tillfälle i år.
    Ha det fint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *