Dagens affirmation

selmaVisst är det gott att göra som man själv vill ibland. Många gånger tar vi så mycket hänsyn till andra att vi nästan glömmer bort vad vi själva vill. Idag tänker jag vara som Pippi Långstrump och strunta i andras förväntningar. Bara vara som jag vill.

Gör som jag. Skriv ut bilden på Selma och sätt upp den någonstans där du ser den ofta – så du påminner dig själv om att ta lite mer hänsyn till din egen vilja.

Ha en skön måndag!

p.s – idag börjar min andra blogg stresscoachen.nu med sin temavecka – mindful eating. Varje dag får du övningar att ta med dig i vardagen för att bli mer närvarande i nuet och mer varsam mot din kropp.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “Dagens affirmation

  1. Morn Maria!!
    Tackar ! Printar gärna ut bilden på Selma o har den på mitt Kylskåp!!

    Tackar!! Ha en fin måndag!!
    Kram / Hillevi

  2. Vad härligt Hillevi! Där hoppas jag att Selma kan inspirera till Pippi Långstrumps-kraft.
    Kram tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *