Lucka 6 – yinyoga mot en vägg

Deltagarna på mina yinyogaklasser älskar när vi gör övningar mot väggen. Det är avslappnande för rygg och nacke och öppnar upp för ett djupare andetag. Många märker även hur svullna ben och myrkryp lättar, eftersom det ökar både blodcirkulation och underlättar för lymfsystemet.

Att använda yinyoga som ett sätt att uppleva hjärnvila tycker många är lättare än meditation. När kroppen får vara med, kan det vara lättare att släppa taget om tankarna. Oavsett vad du känner, så är yinyoga ett skonsamt sätt att stretcha kroppen och få spända muskler att slappna av.

Till det här passet behöver du en fri vägg och en filt eller yogamatta. Själv gör jag dessa rörelser varje kväll i sängen mot sovrumsväggen. Ett ljuvlig sätt att varva ned och få trötta ben att vila.

Så mina vänner, varsågod – 15 min yinyoga mot en vägg.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *