En vecka på Livsstilsgården

Jag undrar hur jag skulle kunna trivas med något annat jobb? I veckan tog mitt jobb mig till Livsstilsgården som ligger precis vid havet i Höganäs. Gården ägs och drivs av Anna Hallén och hennes man. På detta fantastiskt harmoniska och vackra ställe håller hon utbildningar i kost, hälsa och friskvård. Denna vecka var en Lås-in-mig-vecka, för 10 kvinnor som önskar komma tillrätta med sitt ätbeteende. Under en vecka fick de äta mejerifri lågkolhydratskost och utmana sin hunger och sitt sug genom periodisk fasta 16/8, vilket innebar att första målet var vid 12.00 på dagen och andra målet 19.00, därefter bara vätska.

Anna föreläste om maten och kroppen, om värk och hormoner. Jag föreläste om ACT, om vårt ätbeteende, stress och hur vi kan arbeta med en ätstörning. Både Anna och jag höll även i pass med yoga och mindfulness. Det var en otroligt fin vecka som gav mig massor av värme och insikt, en fantastiskt fin möjlighet som lärare ”man lär så länge man har elever”.

Och tänk att även få möjlighet att umgås med Anna, hennes man och tre hundar varje kväll. Vilken lyx. I nästa vecka har jag förmånen att åka ned igen och föreläsa. Då kommer ett gäng blivande Livsstilscoacher till gården för att lära sig om ätstörningar och stress. Lyllos mig.

Jag har med mig massor av tankar i bagaget hem. Tankar kring framtiden och vad som är viktigt i livet. Tankar kring stress och välmående. Tankar kring vad det innebär att prioritera sin egen hälsa. Nu kommer jag att ta en lugn helg och ägna mig åt höstpromenader med vovvarna och skrivande. Har några artiklar att få färdigt och lite förberedelse, annars är det bara tid för avkoppling.

Du följer väl mig på Instagram @helandermaria där syns jag mer regelbundet än jag har gjort på bloggen den senaste tiden. 2015-11-14 14.05.342015-11-15 10.34.462015-11-17 15.01.392015-11-14 08.56.37

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *