Lucka 24 – julefrid

Då är vi framme vid den sista luckan på vår själsnällkalender. Jag hoppas att du precis som jag har fått stunder av stillhet och själsnällhet. Kanske vi inte har skapat mirakel med våra ögonblick – men vi har lagt till något viktigt. För lugn, frid och själsnällhet kommer inte av att vi drastiskt förändrar våra liv, det kommer ur de stunder när vi lägger till något. När vi lägger till en stund av varsamhet mot oss själva eller stannar upp och visar lyhördhet mot vår kropp eller vårt allra innersta. Det är där vi skapar något viktigt. Det är då vi skapar en omtänksamhet om vår själ, vårt inre.

Så idag kära du, får du en skön övning. Den kommer utan krav och utan förväntningar. Den är till för dig för att du ska ge dig en stund av julefrid och kanske själsfrid.

God jul!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

3 kommentarer till “Lucka 24 – julefrid

  1. Stort Tack för den bästa kalendern jag nånsin haft!

  2. TACK 🙏

    Du ger mig alltid nåt bra att ta med mig i vardagen 🥰
    I år var det dagen om ansvar som kom som till mig då jag behövde det som bäst ♥️🙏😇
    Ha en skön jul 🎄

  3. Vilken underbar kalender du bjudit på Maria! Varmt tack för alla övningar, det har varit otroligt fint att få ta del av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *