Årets julklapp till dig själv eller någon du tycker om

För dig som har tröttnat på att banta. För dig som är urled på att höra att det bara handlar om ”att skärpa sig”, ”verklig viljestyrka” eller ”disciplin”. För dig som vet att du äter av en helt annan orsak.

Helhetsmetoden är den enda boken som tar hand om både kroppens beroende av snabba kolhydrater och ditt ätbeteende. Den är en tolv-veckors-kurs som hjälper dig att ta itu med ditt känsloätande, genom LCHF och KBT. Du får också möjlighet att göra upp med ditt självbildsspöke, din stress och behov av att vara duktig. Det här är boken som du har längtat efter!

Nu kan du köpa den direkt av mig eller min kollega och medförfattare Cathrine Schück.

13030104_O_4

Boken kostar 138 kr (ink porto). Mejla mig om du vill köpa den. maria.helander@kreativdialog.se. Skriv din adress och om du vill ha den signerad ( och vem den ska signeras till) så kommer boken tillsammans med en faktura om några dagar.

Kanske en julklapp till någon du bryr dig riktigt mycket om.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Taggat , ,

1 kommentar till “Årets julklapp till dig själv eller någon du tycker om

  1. That’s a smart answer to a difficult question.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *