Lucka 16 – öppna för kreativitet

Fantasi och kreativitet är ett härligt sätt att vara själsnäll. Men du har säkert märkt att kreativiteten minskar när du känner dig stressad. Det brukar vara ett av de första tecknen på att stressen har tagit för stor plats i livet, när du plötsligt upptäcker att det var länge sedan du kände lust efter att använda din kreativitet.

Idag ska du få en annorlunda meditation. Den är till för att öppna dig för ditt flow. Flow är ett tillstånd när kreativiteten flödar genom dig och du tappar uppfattning om tid och rum. Du behöver inte vara duktig på att rita eller måla för att ändå kunna njuta av den här meditationen, för när du är i flow så finns inget fint eller fult, inget bra eller dåligt – du skapar bara för det är njutbart att skapa. Vilsamt och kravlöst. Du öppnar kanalen till din själ och låter det som sker ske.

Så plocka fram papper och färger. Det kan vara kritor, pennor eller vattenfärg. Lägg det framför dig och sen lyssnar du på meditationen och ser vad som händer inom dig när vi öppnar för ditt flow.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *