Lucka 19 – ett yinyogapass

Idag vill jag ge din kropp och själ än av mina favoritstunder. Ett 30 minuter långt yinyogapass. Jag älskar yinyogan av så många anledningar. Främst för att det är en kombination av meditation och yoga, som tränar oss att vara lyhörda för vår fantastiska kropp.

Du behöver inte vara vig eller smidig för att utföra yinyoga. På mina pass som jag håller varje vecka, kommer alla åldrar och alla kroppar. Du utför varje rörelse som din kropp vill – så tänk inte ”gör jag rätt?” – tänk istället ”känns det rätt?” För du kan inte göra fel.

Detta pass gör du liggandes, antingen på en yogamatta på golvet eller i sängen. Se till att ha kuddar eller ett yogabolster i närheten för att kunna göra det bekvämt för dig. Sen följer du mina instruktioner och din kropps önskemål.

Välkommen till en stunds njutning för kropp och själ.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *