Hälsoresa till Kreta i maj – boka nu!

Mössan och vantarna åker på. Det blir mörkare och mörkare ute. Sol, värme och sand mellan tårna känns långt borta. Men nu ska jag ge dig chansen att börja drömma på allvar – för nu går det äntligen att boka dig på vår Hälsoresa till Kreta den 12 – 19 maj!

Tänk dig att börja dagen med yoga på stranden för att sedan sätta dig vid dukat bord och äta en fräsch frukostbuffé med nya vänner. Låt sedan dagen fortsätta med föreläsningar om inre- och yttre hälsa, träning, mindfulness, sol och bad. I en hel vecka på ett lugnt hotell, precis vid stranden på Kreta. Det är vad min kollega Anna Hallén och jag erbjuder dig. Vi gör om vår favoritresa – en resa som fokuserar på att hjälpa dig att hitta lugn, balans och få energi i livet. Följer du med i år?

Anna entusiasmerar och delar med sig av sin kunskap om kosten och kroppen, utan pekpinnar och har inspirerande föreläsningar som:

  • Ät dig smal
  • Varför äter vi?
  • Varför äter vi när vi inte vill?
  • Gnisselzonen del 1
  • Gnisselzonen del 2

Jag föreläser om inre och yttre hälsa och hur du genom enkla verktyg inom ACT och mindfulness uppnår dina hälsomål och hittar livsbalans. Ur föreläsningarna:

  • Nå ditt bästa jag
  • Hälsovikt med KBT
  • Mindfulness i nöd och lust
  • PAUS-metoden – hur du hittar livsbalans

Med på resan är också Karin Eliasson som står bakom företaget Back to Earth som tillverkar mineralsmink från grunden. Karin kommer att finnas tillgänglig för den som vill prova en naturlig makeup med enbart mineralsmink. Hon kommer även en av kvällarna dela med sig av sin unika historia bakom Back to Earth och berätta för oss hur man lyfter fram sin egen naturliga skönhet.

Om hotellet kan du läsa mer här Sunprime Platanias Beach

Priser, fakta och mer om resan hittar du i denna pdf: Hälsoresa till Kreta 2016

11208970_921284631268313_325348595_nPICT_20150511_074603annamariagunillaPICT_20150509_080118

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *