Halvvägs mellan nyårslöftet och sommaren?

Tänk om du istället för att skärpa dig, disciplinera dig eller hitta den perfekta dieten innan sommaren – tänk om du istället kunde få möjligheten att skämma bort dig själv? Att tillsammans med ett gäng kvinnor i avslappnad miljö både få ta hand om kropp och själ. Släpp taget som stressen och kraven och ställ dig istället frågan -Vad behöver jag?

Mellan den 20 – 24 april öppnar Anna Hallén upp sin fantastiska gård i Skåne. Där får du möta henne och mig och lära dig det du behöver om hur din kropp fungerar och vad just du behöver äta för att kunna trivas med maten och vikten. Och jag kommer att berätta om ACT och hur du en gång för alla slutar banta och slutar slåss mot dig själv och din vikt.

Förutom det kommer vi att yoga varje dag, promenera utmed havet och äta fantastiskt gott och nyttigt. Anna kallar långhelgen ”Lås-in-mig” därför det är precis vad vi gör – vi låser ute stress, krav och distraktioner och låser upp för ny kunskap, självmedkänsla och inspiration. Ladda med energi, kunskap och omsorg om dig själv inför sommaren.

1459364311215

KOSTNAD: 5 900 kr
anmälan (snabbt som tusan för vi har bara tolv platser och senast 2 april!) anna@annahallen.se

Schema:

8:00 Alla dagar börjar med morgonpromenad längs havet.
9:00 – 10:00  Yoga eller pilates

10:05 Därefter en föreläsning med fokus på att må sitt bästa.
11:45 Frunch och därefter ledigt under eftermiddagen.
Ledigheten brukar fyllas av en tupplur, stickning, bokläsning, promenad, prat i soffan eller vad du nu drömmer om att hinna med.

Ca 17:30 Och kvällen påbörjas med att ett av matlagen lagar kvällens middag.
Middag
Mys och god natt i ett av rummen på Livsstilsgården.

Vill du läsa mer så gör du det här. 

Ses vi?

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *