Lucka 17 – mindful yoga

Idag får du en skön mindfulnessövning där kroppen får vara med dig. Du gör hela övningen liggandes, i sängen eller på yogamattan. Mindful yoga handlar om att använda kroppen till att fokusera uppmärksamheten till rörelserna. Du gör varje övning långsamt och med medvetenhet. Samtidigt får du en lätt och skön stretch av ben och rygg.

Många tycker att det är lättare att släppa tankarna om de får använda kroppen till hjälp. Pröva och känn efter vad du upplever.

För dig som bor i Stockholm vill jag passa på och berätta att jag kommer att hålla yinyogapass under våren på Maricare Farsta. Onsdagar kl 18.00 – 19.30 med start den 13 januari. Grupperna är små, så vi kan hålla avstånd till varandra. Men eftersom det är få platser så är det bra om du bokar i tid, för att garantera din plats. Du väljer själv vilka datum du vill gå genom att boka. Det kommer att kosta 250 kr per pass. Boka dina pass här.

Mindful yoga
Mindful yoga med musik
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.