Är du tillräckligt modig för att lyssna inåt?

Hur mår du? Kan du komma ihåg sist när någon frågade dig det och sedan med ärlig värme lyssnade på ditt svar?

Jag lyssnade på Deepak Chopra igår kväll och han pratade om hur lätt det är att i allt brus omkring oss att glömma bort oss själva. Vi slutar lyssna på vad vi vill och vilka värderingar som är viktiga för oss. Kanske för att vi inte har tid att ta hand om svaren. Kanske för att vi inte har tillräckligt med mod att våga lyssna på vad vi vill.

påmindHur påminner du dig själv om vem du är? Hur hjälper du dig själv att få prata och må bra?

Själv går jag i terapi. Ibland skriver jag ned mina tankar. Varje dag söker jag en kort stund av stillhet i mindfulness eller meditation. Om jag inte lyssnar på min egen röst, går jag vilse.

Jobbar du i närheten av Kungsholmen? Min kollega samtalsterapeuten och beteendevetaren Johanna Warrén har två lediga tider runt lunch på onsdagar, om du längtar efter att börja lyssna på dig själv. Läs mer om Johanna här.

Om du vill träffa mig får jag några lediga tider på tisdagar på eftermiddagen och onsdagar på förmiddagen. Varmt välkommen att läsa på min hemsida om hur jag jobbar som samtalsterapeut. Kanske du behöver hjälp att satsa på Ditt Bästa Jag?

Vad rädd om dig själv. Ge dig en stunds stillhet idag, för att lyssna på din egen röst.

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

2 kommentarer till “Är du tillräckligt modig för att lyssna inåt?

  1. Önskar att jag bodde närmare men jag är glad att kunna följa dig PP:s nätet!

  2. På nätet menar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *