Mindfulness för de minsta

Mindfulness är bra för alla åldrar. I en värld full av spännande upptäckter och äventyr kan det vara svårt att koppla av för våra minsta. Idag får du som har barn hemma – en mindfulnessövning som du gör tillsammans med en nalle eller ett mjukdjur. Den här övningen gör barnet liggandes och den är skön att göra innan du ska sova eller om du behöver koppla av under dagen.

Om du vill lära dig mer om mindfulness kan du gå min e-kurs. Läs mer här.

child-551605_1920

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

4 kommentarer till “Mindfulness för de minsta

  1. Tusen tack för denna ljudfilen. Vi har haft stora problem efter sommarlovet med att få våra barn att somna i tid på kvällarna. De har varit uppe i varv efter skoldagen och vana med lite senare vanor än vad som är möjligt när terminen dragit igång igen. Jobbigt för alla när de inte somnat förrän efter 22-tiden. Det blir för lite sömn för dem och vi vuxna har haft minimalt med tid att göra undan våra saker då vi också lägger oss vid 22. Men igår la jag mig ner först bredvid 8-åringen och lyssnade på denna övningen och därefter med 6-åringen. De lyssnade uppmärksamt och följde alla instruktioner. Och när övningen var klar såg de sömnigt på mig och sa god natt – och somnade på någon minut. Hurra! Detta ska vi fortsätta att göra varje kväll, tror det är så skönt och bra för barnen att avsluta dagen med en skön avslappningsövning som så går över i sömn. Och de själva gillade den mycket och pratade imorse om hur skönt det var att göra övningen. Så tack Maria!

  2. Denna ska jag testa med min dotter

  3. Helt otroligt skön och avslappnande övning även för mig och med min hund Zoya på magen ❤️ Tack!

  4. Hej Maria,

    vilken fantastisk fin övning, stor tack för att du ger mig möjlighet att träna den med våra sex barnbarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.