Lucka 9 – skogsmeditation

Visste du att fågelsång är det ljudet människor världen över lättast har att slappna av till. Finns det något ljuvligare än en solvarm vårskog ackompanjerad av fåglarnas kvitter? Nu ska du få en kraftfull meditation med just detta, för jag tror att du behöver det mitt i decembermörkret.

Den här meditationen spelade jag in i maj i år, men har valt att inte publicera den förrän nu. Jag satt i min trollskog i mossan och lutade mig mot ett träd. Och du kommer att höra allt omkring mig – fågelkvitter, vårtrötta insekter och skogens sus i bakgrunden. Låt mig få ta med dig till en solig vårdag i en trygg skog för att fylla på dig med ljus, värme och frid.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.