Lucka 24 – önskar dig god själsfrid

Min önskan är att jag under 24 dagar har kunnat förmedla till dig att själsfrid handlar om att tillåta sig att öva. Ingen kan lära sig en konst genom att bara bestämma sig. Vi trampar med otränade fötter upp en ny stig och det kan hända att den är snårig och igenvuxen till en början. Det är spännande att upptäcka att alla stigar så småningom blir lättare att ta sig fram på ju fler gånger vi använder den.

Jag väntade mig ingen revolutionerande förändring av mitt eget liv när jag började arbeta mot att känna större frid. Därför blev jag förvånad när jag upptäckte hur små övningar i vardagen, ledde till en allt större längtan att vilja göra gott för mig själv. Och ju större värme jag kunde ge mig, desto mer glädje och kraft gav det mig att ge ut till andra. Det blev en stor förändring för mig som har lett till mer själsfrid i vardagen. Jag hoppas att du har hittat verktyg som hjälper dig att må bra. Här nedan har jag samlat de övningarna du fått i vår kalender. Vad behöver du idag?

Önskar dig en riktigt god och fridfull jul

Tre minuters meditation
Tre minuters meditation med musik
Fem minuters närvaroövning
Fem minuters närvaroövning med musik
Andningsminuten
Andningsminuten med musik
Fem minuters meditation
Fem minuters meditation med musik
15 minuter yinyoga mot en vägg
Känslohantering
Känslohantering med musik
Skogsmeditation
Självmedkänsla
Självmedkänsla musik
Shaking yoga
Kroppsskanning
Kroppsskanning med musik
Mindful yoga
Mindful yoga med musik
Medkänsla
Medkänsla med musik
Själsfrid
Själsfrid med musik
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

2 kommentarer till “Lucka 24 – önskar dig god själsfrid

  1. Stort tack! Jag är glad att jag hittat hit

  2. Tack snälla!
    Anna i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *