Lucka 11 – självmedkänsla

Vi är alla lite otränade på att visa oss själva medkänsla. Vi kan lätt plocka fram känslor av värme och empati för människor omkring oss som har det svårt. Men när vi själva har det svårt är det inte lika lätt. Tvärtom är det så att du kanske blir hård och rent av elak mot sig själv.

Med självmedkänsla blir livet lite mjukare. Du står på din egen sida och kan möta dina egna känslor och upplevelser med en medkänsla för dig själv. Idag får du en chans att börja öva på det.

Vet du om att som Compassioncoach arbetar man med självmedkänsla som ett av de främsta verktygen för att hjälpa andra att hitta inre balans och hälsa. Utbilda dig till compassioncoach i vår. Läs mer här

Övning i självmedkänsla
Övning i självmedkänsla med musik
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *