Webbkurs i konsten att vara självsnäll

Den 6 februari startar jag en 10-veckors utbildning på Facebook som heter Konsten att vara självsnäll. Kursen är en fördjupning av min bok, som guidar dig till en vardag där det blir allt mer självklart att stå på sin egen sida och visa värme och omsorg för sig själv.

Du kan varje vecka välja hur mycket tid och omsorg du vill lägga på att öka din empati för dig själv. Om du har tid och intresse kommer det att finnas fördjupningsövningar, som ger dig möjlighet till självterapi. Kanske du inte har tiden och kraften just nu, då väljer du att göra någon av vardagsövningarna jag föreslår som inte tar mer än ett par minuter.

Varje vecka gör jag en liveföreläsning på ca 20 minuter. Den kommer att ligga kvar i gruppen, så du kan se den igen när som helst. Du får också kunskapblock, övningar i hjärnvila och möjlighet att ventilera dina tankar med både mig och de andra deltagarna. Gruppen är privat, så ingen annan kan läsa det du delar med oss andra.

Vi utgår från boken Konsten att vara självsnäll. Du behöver inte läsa boken parallellt med kursen, men det kan ge dig en djupare förståelse av varje ämne. Du kan gå kursen även om du inte har boken.

Några av de ämnen vi kommer att ta upp under dessa veckor är:
– Vad är självsnällhet
– Hjärnvila
– Hur är jag självsnäll i mina relationer
– Hur hanterar jag stress
– Hur fungerar en självsnäll hjärna
– Att hantera tankar och känslor
– Att skapa själsfrid
– Sluta fred med kroppen

Så välkommen till 10 veckor som är början på en självsnällare vardag. Kursen kostar 450 kr. Och du anmäler dig antingen genom att skicka mig ett mejl på kontakt@kreativdialog.se eller söka upp mig på Facebook och skicka mig ett PM där.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *